Equi-Vita

Leandra Theunissen, auteur van het succesvolle boek ‘Van ruiter… naar trainer!’, wilde de naam en kleurstelling van haar oude website graag vernieuwen. Naast de diensten die zij al aanbood (osteopathie,
Lees verder »

NVVR

De Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters (NVVR) had een website die aan een modern jasje toe was. De site moest rondom de bestaande huistijl en met intactlating van het logo ontworpen worden.
Lees verder »

Vrienden van de Vastgotaspets

De Vereniging Vrienden van de Västgötaspets is opgericht in 2016. De website is ontworpen en gebouwd door Het Paradepaard; het logo is tijdens dit proces aangeleverd door een derde partij.
Lees verder »

Equiritme

De website van Equiritme was al een tijdje niet bijgewerkt en de aanwezige webshop functioneerde niet goed meer. Ook ‘aan de achterkant’ was er al een tijd niets meer gedaan en de site draaide op een verouderde WordPress versie.
Lees verder »

Nicole & Janneke

NIcole & Janneke

Nicole en Janneke verzorgen maaltijden die op diverse locaties afgehaald of thuisbezorgd kunnen worden. Uniek daarbij is dat zij kindermaaltijden voor op KDV/BSO Mirakel verzorgen. Daarnaast verzorgen zij catering op locatie voor grote en kleine gezelschappen.
Lees verder »

VZTD

Na de fusie van de NVZR en de BVZD (twee verenigingen voor zadel- en tuigmakers) moest er een nieuwe website komen voor de nieuwe vereniging, de Vereniging voor Zadel- en Tuigdeskundigen.
Lees verder »

Paard en Balans

De website van Paard en Balans was na de lancering in 2010 wel aan een nieuw jasje toe. Het logo bleef behouden, de slogan en de rest van de uitstraling kreeg een flinke opfrisbeurt.
Lees verder »

Oscha Slings Database

Oschaslingsdatabase.nl

Oscha Slings Database is een hobbyproject van enkele fans van het merk Oscha Slings. Oscha maakt draagdoeken, ring slings en soft structured carriers voor het dragen van baby’s, peuters en kleuters.
Lees verder »

Gelukkige Ruiter Academie

De lancering van de Gelukkige Ruiter Academie was mede afhankelijk van het bestaan van een website. De site biedt alle informatie over de opleiding Basis RuiterCoach en oprichtster Monya Spijkhoven.
Lees verder »