Nicole & Janneke

Nicole en Janneke verzorgen maaltijden die op diverse locaties afgehaald of thuisbezorgd kunnen worden. Uniek daarbij is dat zij kindermaaltijden voor op KDV/BSO Mirakel verzorgen. Daarnaast verzorgen zij catering op locatie voor grote en kleine gezelschappen.

Een website was reeds in de maak maar het proces verliep niet naar wens. Het Paradepaard heeft de website overgenomen en een nieuw ontwerp gemaakt en gebouwd.

De shop was het meest uitdagende deel, met diverse afhaallocaties, thuisbezorging binnen bepaalde postcodegebieden, portie variaties voor elke beschikbare maaltijd en (vanaf februari 2017) ook de mogelijkheid om een maaltijdenabonnement af te nemen. Daarnaast is er ook een dagelijkse bestellingen export om eenvoudig een overzicht te kunnen krijgen van de bestelde maaltijden voor de komende dagen.

Vanwege de variabele uiterste besteldata van de maaltijden en het wekelijks wisselen van de maaltijden is er gewerkt aan een methode om een uiterste besteldatum per product mogelijk te maken alsook het instellen van een offline-datum van het maaltijden weekoverzicht.

Het dagelijkse onderhoud van de website ligt bij Nicole & Janneke. Het technische onderhoud (software updates en ondersteuning wanneer nodig) ligt bij Het Paradepaard.

Bezoek de website

NIcole & Janneke