NVVR

De Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters (NVVR) had een website die aan een modern jasje toe was. De site moest rondom de bestaande huistijl en met intactlating van het logo ontworpen worden. Het besloten ledendeel moest intact blijven, evenals de verenigingsinformatie, de evenementenkalender en de wiki pagina's. Daarnaast moest er een shop geïntegreerd worden en een blog/nieuwspagina.

Aandachtspunten voor de oplevering van de nieuwe site waren de import van de ledengegevens en het overzetten van de content (wat overigens ook gebeurde door de redactie van de NVVR) en het vinden van een goede manier om het VrijRuiter archief over te zetten. De VrijRuiter is het verenigingsblad; het archief moest beschikbaar zijn voor alle leden, maar niet-leden mogen alleen twee oude exemplaren inkijken.

De webshop maakt het direct online lid worden mogelijk en in 2016 (een jubileumjaar) zijn er ook verenigingsartikelen verkocht zoals een T-shirt. De ledenadministratie vindt via de website plaats; zo is eenvoudig bij te houden wie er wel of niet betaald heeft en wie toegang heeft tot het besloten ledendeel (of niet).

Het redactionele beheer van de site ligt bij de NVVR; het technische beheer (software updates en ondersteuning wanneer nodig) wordt verzorgd door Het Paradepaard.

Bezoek de website